Tarieven

Transparantie vinden wij erg belangrijk en daarom weet je onze tarieven gewoon van tevoren.
Mocht je vragen hebben over de prijzen die je ziet, neem dan gerust contact met ons op.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Aankoop:
Onze aankoopservice is als geen andere. Wij zijn van het begin tot het eind betrokken en zijn van mening dat we alleen jouw droomhuis kunnen vinden als we je als klant ook goed leren kennen. We gaan mee naar al de bezichtigingen, onderhandelen, geven je advies, checken al het papierwerk, gaan mee naar de notaris en vieren het met je als je jouw nieuwe woning hebt bemachtigd. Onze prijs hier voor is €2450,-.

Verkoop:
Wanneer wij jouw huis gaan verkopen werken we met een basisprijs en een schaal. Dat betekent dat wij pas meer verdienen als we jouw huis voor meer verkopen. Als je liever werkt met een vooraf afgesproken courtage, dan kan dat ook. Communicatie is de sleutel naar succes. Wat jouw wensen ook zijn, wij komen er samen uit.

Expat Relocation:
Onze expat relocation service is een van de beste en goedkoopste in de markt. Voor €850,- helpen wij jou met de verhuizing naar steden als Amsterdam, Utrecht, Haarlem maar ook elders in Nederland. Lees bij het kopje “diensten” wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

Verhuur:
Door ons grote (expat)netwerk kunnen wij vaak snel een geschikte huurder vinden. We doen een volledige check van de potentiële huurder en zorgen voor zekerheid. Wij vragen eenmalig 2/3 van de maandelijkse huur + BTW.

Losse Service:

Soms heb je alleen een beetje hulp of advies nodig. In dat geval hanteren wij een tarief van €100,- per uur. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.